کاشت مژه

جزئیات سرویس ها

کاشت مژه

چهار شنبه 27 دی 1402 eyelash transplant
کاشت مژه

با توجه به حالت و فرمی که اکستنشن مژه ایجاد می‌کند، انواع مختلفی برای آن در نظر گرفته‌اند. مدل‌های مختلف این تکنیک شامل موارد زیر می‌شوند:

کلاسیک

اکستنشن مژه کلاسیک با روش بسیار طبیعی به پرپشتی مژه‌های شما کمک می‌کند. در این روش بین هر ۲ تار طبیعی مژه، یک تار مژه مصنوعی قرار می‌دهند. بدین شکل حجم مژه‌ها به شکل طبیعی افزایش می‌یابند.

اسپایکی

در بین همه روش‌های موجود، اکستنشن مژه اسپایکی بسیار پرطرفدار است. تکنسین متخصص زیبایی در این روش، به تارهای مژه مصنوعی با توجه به حالت چشم‌های شما فرم می‌دهد. 

از همین‌رو اکستنشن اسپایکی را روش مناسبی برای پوشاندن ایرادات کوچک پلک می‌دانند. برای پررنگ‌تر دیده شدن مژه‌ها و افزایش حجم آن‌ها در روش اسپایکی، تارهای مصنوعی مژه به تک تک تارهای طبیعی اضافه می‌شوند.

والیوم

اگر هدف شما از انجام این تکنیک افزایش بیش از حد حجم مژه‌هایتان است، می‌توانید با خیال راحت اکستنشن مژه والیوم را انتخاب کنید. در این روش بین هر ۲ مژه طبیعی، ۲ الی سه تار مژه مصنوعی اضافه می‌شود.

برای قرار دادن تارهای مژه مصنوعی روی مژه طبیعی از روش فن‌سازی استفاده می‌کنند. فن‌سازی به معنی چسباندن چندین تار مژه مصنوعی به یکدیگر است که محل اتصال آن‌ها یا همان فن روی تار مژه طبیعی قرار می‌گیرد. این فرآیند به پرپشتی چشمگیر مژه‌های شما کمک می‌کند. 

مگاوالیوم

روش اکستنشن مگاوالیوم یکی دیگر از تکنیک‌های پرطرفدار است که شباهت زیادی به مژه‌های والیوم دارد. تنها تفاوت آن‌ها را می‌توان در حجم پرپشت‌تر مژه‌های مگاوالیوم نسبت به اکستنشن والیوم دانست.

گربه‌ای

همان‌طور که از اسم این نوع اکستنشن مشخص است، حجم تارهای مژه مصنوعی در گوشه بیرونی چشم بیشتر می‌شوند تا چشم‌های شما حالت گربه‌ای داشته باشند.

هیبریدی

یکی دیگر از انواع اکستنشن مژه، روش هیبریدی است که تارهای مژه مصنوعی با حجم پراکنده‌ای روی مژه‌های طبیعی قرار می‌گیرند. درواقع این نوع اکستنشن از نظم و قانون خاصی پیروی نمی‌کند. 

این روش را باید از لحاظ حجم تارهای مژه مابین کلاسیک و والیوم دانست، با این تفاوت که اکستنشن مژه هیبریدی از نوع کلاسیک سنگین‌تر و از نوع والیوم سبک‌تر است. از طرفی با وجود حجم پراکنده‌ای از تارهای مصنوعی مژه که در اکستنشن هیبریدی روی تارهای طبیعی اضافه می‌شوند، یک تکنیک بسیار ظریف و سبک به‌شمار می‌آید.

عروسکی

اکستنشن مژه عروسکی یکی از روش‌های پرطرفدار است که برای افرادی با پلک‌های افتاده گزینه مناسبی خواهد بود. اگر شما به داشتن چشمان درشت علاقه‌مندید می‌توانید هنگام اضافه کردن مژه از مژه‌کار خود بخواهید روش عروسکی را اعمال کند. 

در این روش از مژه‌های مدل والیوم و هیبریدی استفاده می‌کنند با این تفاوت که تارهای مژه به جای تجمع در گوشه پلک، وسط پلک قرار می‌گیرند. این نوع اکستنشن باعث بازتر دیده شدن چشمان شما می‌شود.

ابریشمی

مژه‌های ابریشمی از جنس الیاف مصنوعی شبیه به ابریشم ساخته می‌شوند. درواقع می‌توان آن‌ها را نوعی مژه ابریشمی مصنوعی دانست، زیرا ابریشم خالص قادر به شکل‌گیری نیست و نمی‌توان آن را به فرم دلخواه درآورد. 

اکستنشن مژه ابریشمی در حال حاضر بسیار پرطرفدار است. این نوع مژه‌ها مانند سایر روش‌ها به پرپشتی و بلند دیده شدن مژه‎ها کمک می‌کنند. تفاوت آن‌ها با روش‌های دیگر در براق بودن مژه‌های ابریشمی است که ظاهری متفاوت و گیرا ایجاد می‌کنند.

نچرال

اگر می‌خواهید حجم مژه‌های شما بیشتر شود اما حالت طبیعی خود را از دست ندهد، می‌توانید از روش اکستنشن نچرال یا طبیعی استفاده کنید. در این روش تارهای مژه‌ کلاسیک به دلیل ظرافت و لطافت بین تارهای طبیعی مژه شما قرار می‌گیرند. برای حفظ حالت نچرال و طبیعی مژه‌ها، حجم تارهای اضافه شده مژه در وسط پلک بیشتر خواهد بود. بنابراین اگر به دنبال ظاهر طبیعی برای مژه‌های خود هستید، اکستنشن نچرال گزینه بسیار مناسبی است.

اکستنشن مژه در بارداری امکان‌پذیر است؟

در پاسخ این سوال می‌توان یک جواب صریح داد و آن هم خیر است. متخصصان معتقدند برای اضافه کردن اسکتنشن‌های مژه از چسب مخصوصی استفاده می‌کنند که دارای ترکیبات شیمیایی است. از آن‌جایی که تاکنون تحقیقات علمی دقیقی بر روی اثرات شیمیایی این چسب در دوران بارداری انجام نشده، بهتر است از انجام اکستنشن مژه در دوران حاملگی خودداری کنید. متخصصان حدس می‌زنند ترکیبات شیمیایی چسب مخصوص اکستنشن برای جنین مضر باشد، همچنین ممکن است به دلیل تغییرات هورمونی بدن مادر در دوران بارداری باعث ایجاد حساسیت شود.

در دوره پریودی می‌توانم اکستنشن مژه انجام دهم؟

بدن زنان در دوره قاعدگی با تغییرات هورمونی شدیدی همراه می‌شود. از همین‌رو افراد متخصص در انجام اکستنشن معتقدند بهتر است یک هفته قبل از شروع پریود و از روز چهارم آن مجدد به مدت یک هفته از انجام این کار اجتناب کنید. اکستنشن مژه در پریودی به دلیل تغییرات هورمونی بدن می‌تواند باعث ریزش شدید مژه‌ها و کاهش قدرت چسبندگی چسب مخصوص شود. برخی افراد انجام اکستنشن در سه روز اول پریود را بلامانع می‌دانند اما بهتر است برای کسب نتیجه مطلوب تا یک هفته پس از اتمام دوره قاعدگی صبر کنید.

عوارض اکستنشن مژه چیست؟

اگر اضافه کردن تارهای مژه با چسب مخصوص توسط فرد متخصص و با مواد درجه یک انجام نشود، احتمال بروز عوارض چشمی وجود دارد. 

 


نظرات (0)




با ما در ارتباط باشید...